Fange

North Atlantic / FAO 27
Fanget av trål og langline.

Frozen at sea (FAS)

Headed/Gutted (H/G), hovedstørrelser:
0,9 kg-
1,2 kg-
0,9-1,2 kg
1,2-2,3 kg
2,3 kg+

Headed/Gutted kragebein av (J-cut)
0,9kg-

Frosset i tilfeldig vektblokk, pakket i papirposer (25 eller 50 kg) med et indre poly-lag.
Innpakket på paller, ca 1 300 kg / pall.

Verdiskapende produkter

Fileter, skinn på / av
IQF og bulkporsjoner
Bits & Pieces and Cubes from block

Sei

Fange

North Atlantic / FAO 27
Fanget av trål og langline.

Frozen at sea (FAS)

Headed/Gutted (H/G), hovedstørrelser:
0,9 kg-
1,2 kg-
0,9-1,2 kg
1,2-2,3 kg
2,3 kg+

Headed/Gutted kragebein av (J-cut)
0,9kg-

Frosset i tilfeldig vektblokk, pakket i papirposer (25 eller 50 kg) med et indre poly-lag.
Innpakket på paller, ca 1 300 kg / pall.

Verdiskapende produkter

Fileter, skinn på / av
IQF og bulkporsjoner
Bits & Pieces and Cubes from block

Produktspesifikasjoner

De viktigste mengdene av sei er
fanget av trål, headed / gutted
og frossen til sjøs. Følgende
størrelsesgrader brukes hovedsakelig:
– 0,9kg-
– 1,2kg-
– 0,9-1,2Kg
– 1,2-2,3Kg
– 2,3kg+

Fisken er frossen i
vertikale frysere i
Frossen i tilfeldig vektblokk,
på omtrent 25
eller 50kg.
Pakket i papirposer
med indre poly lag.

Næringsinformasjon

Nutritional content of 100g Saithe
✓ Fat: 0,3g/100g
✓ CHO: 0,3g/100g
✓ Protein: 17g/100g