Fange:

North Atlantic / FAO 27
Fanget av trål og langline.

Frozen at sea (FAS)

Headed/Gutted (H/G), hovedstørrelser:
1,0 kg-
1,0-2,5 kg
2,5-4,0 kg
2,5-5,0 kg
4,0-6,0 kg
6,0kg +

Frosset i tilfeldig vektblokk, pakket i papirposer (25 eller 50 kg) med et indre poly-lag.
Innpakket på paller, ca 1 300 kg / pall.

Fresh on-ice

H/G fisk, hode av/på, full/blank iset.

Verdiskapende produkter

Fileter, lender, terninger fra blokker

Biprodukter

Lever, rogn, hoder, ryggben og andre biprodukter.

Atlantic torsk

Fange:

North Atlantic / FAO 27
Fanget av trål og langline.

Frozen at sea (FAS)

Headed/Gutted (H/G), hovedstørrelser:
1,0 kg-
1,0-2,5 kg
2,5-4,0 kg
2,5-5,0 kg
4,0-6,0 kg
6,0kg +

Frosset i tilfeldig vektblokk, pakket i papirposer (25 eller 50 kg) med et indre poly-lag.
Innpakket på paller, ca 1 300 kg / pall.

Fresh on-ice

H/G fisk, hode av/på, full/blank iset.

Verdiskapende produkter

Fileter, lender, terninger fra blokker

Biprodukter

Lever, rogn, hoder, ryggben og andre biprodukter.

Produktspesifikasjoner

Atlantic torsk Gadus Morhua
– FAS H/G – Blokker frossent
– 1kg- (7-800gr average)
– 1-2,5kg
– 2,5-4kg
– 4-6kg
– 6Kg+
Langlinefartøy og trålerfangst.
Premium, A og B klasse.
Frossen i tilfeldig vektblokk,
pakket i poser med indre poly.

Av all saltvannsfisk rundt i Norge er torsk
mest rikelig og det viktigste
økonomisk. Det er lett å gjenkjenne:
• Den lange, tøffe kroppen
• En buet hvit sidelinje
• En særegen skjeggtråd under haken
I Norge er vi heldige som har den største torsken
lager i verden. Over 90% av våre torskfangster
kommer fra nordøst-arktisk torskestamme. Disse torskene
vokse opp i det kalde, klare vannet i Barents
Sea og så er kjent som Barents Sea Cod.

Næringsinformasjon

Nutritional content of 100g Atlantic Cod
Energy content: 319 kJ or 75 kcal
Nutrients:
Protein: 18.1 g
Fat: 0,3 g
Saturated fatty acids: 0 g
Tran Unsaturated fatty acids: 0 g
Monounsaturated fatty acids: 0 g
Polyunsaturated fatty acids: 0.1 g
Cholesterol: 58mg
Carbohydrates, total 0 g
Vitamins:
Vitamin A: 2 mcg
Vitamin D: 1,4 mcg
Riboflavin: 0.11 mg
Folate: 12 mcg
Vitamin B12: 1 mcg
minerals:
Iron: 0.1 mg
Selenium: 30 mcg